12 Eylül Urla’nın kurtuluşu coşkuyla kutlanacak

Urla’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı Urla Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle coşku içinde kutlanacak. Urla Kart’ın tanıtımının da yapılacağı günde Haluk Levent konseri Urlalılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

11 Eylül 2024 - 15:56

Urla’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı Urla Belediyesi tarafından düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kurtuluş günü olan 12 Eylül’de ilçede 102.yıl heyecanı ilçenin her noktasında yaşanacak. Kutlamalar saat 09.30’da Türk Ordusunun Urla’ya girdiği yer olan Mustafa Kemal Paşa Caddesinden (Mermerli Çeşme’den) Bando ve Rahvan Atları eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak. Cumhuriyet Meydanında son bulacak yürüyüşün ardından saat 10.00’da çelenk sunma töreni düzenlenecek. Saat 11.00’da Yıldıztepe Şehitliği ziyaret edilecek. Bu yıl aynı zamanda saat 20.00’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın katılımı ile Urla Kart’ın tanıtımı da yapılacak. Urla’da alışverişten, indirimlere, indirimlerden kampanyalara, öğrencilere özel avantajlardan sosyal yardımlara kadar her şey Urla Kart’ta sunulacak. Urla Kart tanıtımının ardından Haluk Levent konseri ile 102.yıl coşkusu en güzel, en heyecanlı şekilde yaşanacak.

 

URLA KART TANITIM TÖRENİ AKIŞ

 

12 Eylül 2024, Perşembe / 20.00 / URLA CUMHURİYET MEYDANI

-           Açılış anonsu, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı…

-           İzmir Şehir Kart tanıtım filmi gösterimi,

-           Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan konuşması,

-           İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay konuşması,

-           İmza töreni, (İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan imza atacak)

-           Hediye takdimi

-           Toplu fotoğraf çekimi

Bu haber 188 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay, Avrupa Hareketlilik Haftası’nda konuştu
Başkan Tugay, Avrupa Hareketlilik Haftası’nda konuştu
Yetkililer 108 milyon yurttaşın, kişisel verilerinin çalındığını yalanlamıştı: Gerçeği söylemiyorlar iddiası
Yetkililer 108 milyon yurttaşın, kişisel verilerinin...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()