19 Mayıs öncesi 13 branş iptal edildi

13 branş ve 2 spor etkinliğine sağlanan kamu desteği, Gençlik ve Spor Bayramı'na 2 gün kala "tasarruf" gerekçesiyle iptal edildi.

19 Mayıs 2024 - 08:40

Gençlik ve Spor Bayramı'na iki gün kala alınan karar, "Tasarruf tedbirleri federasyon bütçesinde de zorluklara neden olmuştur" sözleriyle gerekçelendirildi. Ayrıca üniversitelerin spor organizasyonlarındaki sorumluluklarını yerine getirmediği, bu durumun da kurumun maliyesini zora soktuğu vurgulandı.

İptal edilen branşlar ve etkinlikler şöyle: Crosminton, Fetihspor Fest, Korfbol, Flag Futbol, Ragbi 7, Ragbi 13, Atletizm, Alanya Plaj Festivali, Plaj Hentbolu, Halter, Güreş, Yağlı Güreş, Boks, Wushu, Cimnastik.

208 üniversite, 38 bin 309 öğrenci, 91 spor dalı ve 178 spor faaliyetinden sorumlu olan federasyon, Ünilig adlı müsabaka kurumu dahilinde üniversiteler arası çalışmalar sürdürüyor ve farklı branşlarda müsabakalar düzenliyor.

Bu haber 1275 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()