2024 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı

15 Eylül’de gerçekleştirilen 2024 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin resmi sitesinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilir.

04 Ekim 2024 - 15:53

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sınavının sonuçlarını duyurdu. Sınav sonuçlarına erişmek isteyen adaylar, ÖSYM’nin sonuç sorgulama ekranından T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle kolayca ulaşabilirler.

 

KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NASIL SORGULANIR

 

Adaylar, 2024 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarına 4 Ekim itibarıyla https://sonuc.osym.gov.tr adresine giriş yaparak erişebilir. Sonuçlara ulaşmak için, T.C. kimlik numaranız ve ÖSYM aday şifreniz gerekmektedir. Sonuç sorgulama ekranına girerek puan ve sıralamanızı anında öğrenebilirsiniz.

 

KPSS Ortaöğretim sınavı, kamu kurum ve kuruluşlarında ortaöğretim mezunu adayların çeşitli kadrolara atanabilmesi için büyük önem taşıyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra, adayların atama süreçlerine dair detayları takip etmeleri önerilmektedir.

 

Sınav sonuçlarına ulaşmak ve atama süreçleriyle ilgili daha fazla bilgi almak için ÖSYM’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber 45 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KalDer İzmir teknik gezileri sürüyor
KalDer İzmir teknik gezileri sürüyor
Otizmli ve nöro-çeşitli bireyler için istihdam atağı
Otizmli ve nöro-çeşitli bireyler için istihdam atağı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()