30 Ağustos satranç turnuvası ile taçlandı

Seferihisar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı düzenlediği satranç turnuvasıyla taçlandırdı. Yaza satrançla merhaba diyen Seferihisar, yaz sezonunu bu anlamlı turnuvayla kapattı. İki gün süren turnuvaya 40 sporcu katıldı.

04 Eylül 2023 - 15:32

Seferihisar Belediyesi Teos Yaratıcı Yazarlar Evi’nde gerçekleşen ve 2 gün süren “30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası”na, Türkiye’nin birçok yerinden 40 sporcu katıldı. Hem çocuk, hem de gençlerin büyük ilgi gösterdiği turnuvada yaş grubu ayrılmadan oynayan tüm sporculara anı madalyası verilirken, kupalar da sahiplerini buldu. Turnuvayı Ali Arda Eracar kazanırken, ikinciliği ve üçüncülüğü Mehmet Berat Asri ile Emir Kemal Ateş paylaştı. “Yaza satrançla merhaba demiştik. Sezonu da çok anlamlı bir turnuvayla, 30 Ağustos Zafer Kupası ile kapatıyoruz” diyen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Kışın turnuva ve etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Bu haber 188 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()