Acı haber geldi! Şehit sayısı yükseldi

Diyarbakır'da 4 şehit

19 Şubat 2016 - 13:36

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde gece PKK'lılarla çıkan çatışmada 2 asker ve 1 polisin şehit olmasının ardından süren çatışmalarda bugün özel polis memuru daha şehit oldu. Sur'da 2 asker ve 2 polis olmak üzere bugün şehit sayısı 4'e yükseldi.

DİYARBAKIR’da operasyonların devam ettiği Sur İlçesi’nde bugün de PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 asker ve 2 polis şehit oldu.
 
Teröristlerin kazdığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur İlçesi’nden bu sabah da şehit haberi geldi. PKK’lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıları imha eden güvenlik güçleri ile teröristler arasında yine çatışma çıktı. Genelkurmay Başkanlığı, teröristlerin saldırısında henüz kimlikleri açıklanmayan 2 asker ve 2 polisin şehit olduğunu açıkladı.

Bu haber 747 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()