Adli Tıp raporu bekleniyor: Narin'in anne ve babası ilk kez karakola çağrıldı

Türkiye'nin gözünü çevirdiği ve endişeyle beklediği Narin'in kaybı hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Narin'in ebeveynleri karakolda ifadeye çağrılırken Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ilk incelemede, abi E.G,'nin ısırıktan sonra 3 defa banyo yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca Narin'in ağabeyi E.G.'nin gözaltı süresi uzatıldı.

29 Ağustos 2024 - 16:20

Diyarbakır'da Narin Güran dokuz gün önce Tavşantepe köyünde kayboldu. Güvenlik güçleri yüzlerce kişinin ifadesini alırken yüzlerce araçta da arama yaptı.

 

18 yaşındaki E.G'nin kolundaki diş ısırığı için Adli Tıp raporu beklenirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

 

İLK DEFA KARAKOLDA İFADELERİ ALINIYOR

Özellikle Jandarma ekiplerinin Narin için yoğun bir çalışması var. Ekipler bakılmadık su kuyusu, dere yatağı ve çukur bırakmadı

 

Şikayetçi karakola gitmeleri dışında hep yerlerinde ifadeleri alınan Narin'in anne ve babası, karakola çağrıldı. Anne ve babanın karakolda ifadesi alınıyor.

 

OLAYDAN SONRA 3 DEFA BANYO YAPMIŞ

Aile 18 yaşındaki ağabeyin kendi kendini ısırdığını iddia ederek 'Sinirlendiği zaman kendisini, kolunu ısırıyor' ifadelerini kullandı. Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı incelemede ilginç bir detay daha ortaya çıktı. Ağabey Enes Güran'ın olaydan yani ısırıktan sonra 3 defa banyo yaptığı tespit edildi. Bu nedenle de herhangi bir DNA bulanamadı. Isırıktaki dişin Narin'e mi ait olup olmadığı ise Adli Tıp Kurumu patoloji sonucunda ortaya çıkacak.

 

GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları 9'uncu günde sürerken, ağabey E.G.'nin (18) gözaltı süresi uzatıldı.

 

Narin'in amcası Erhan Güran ise E.G.'nin kolundaki ısırık izine ait sonuçların gelinceye kadar gözaltı süresinin uzatıldığını belirterek, "Yeğenim E.G., telefonu yere çarptığı zaman benim yanımdaydı. E.G.'nin kriminal sonucu gelmediği için cuma gününe kadar gözaltı süresi uzatılmıştır. Sonuçlandığı zaman gerekli bilgiler verilecektir. İz, ısırık izidir. Isırık izi İstanbul'a gönderildi. Çocuk şu anda Diyarbakır'da ve gözaltında tutuluyor" diye konuştu.

Bu haber 574 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Selçuk Efes Kent Belleği’nde Ayasuluk Kazıları Söyleşisi
Selçuk Efes Kent Belleği’nde Ayasuluk Kazıları Söyleşisi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()