AK Parti'den Can Atalay kararı

AK Parti'nin, 16 Ağustos Cuma günü Can Atalay gündemiyle Meclis'te gerçekleştirilecek olağanüstü toplantıya katılma kararı aldığı öğrenildi.

13 Ağustos 2024 - 17:38

AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'un, muhalefetin çağrısı üzerine Meclis'i Genel Kurulu'nu 16 Ağustos Cuma günü çağırdığı olağanüstü toplantıya katılma kararı aldı.

 

TBMM Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, yeterli sayıda milletvekilinin imzası ile yapılan olağanüstü toplantı çağrısı üzerine; TBMM Genel Kurulu'nu, Anayasa'nın 93. ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü'nün 7. maddeleri gereğince, 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 14.00'te toplantıya çağırmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

Sözcü'de yer alan habere göre, AK Parti kaynakları söz konusu oturuma katılma kararı aldıklarını belirtti.

 

MHP KATILMAYACAK

Dün AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında da söz konusu oturuma katılım kararının ele alındığı gündeme gelmişti.

 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de Can Atalay için yapılacak olağanüstü oturuma ilişkin "Meclis Başkanımızın bir çağrısı var. Bugün akşam ve yarın AK Parti olarak biz bu konuyu ele alacağız ve değerlendireceğiz. O değerlendirmenin neticesi olarak tutumumuzu paylaşacağım" demişti.

 

MHP ise daha önce bir açıklama yaparak olası bir oturuma katılmayacağını bildirmişti.

Bu haber 905 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atıldı
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza...
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()