Ak Parti'nin Buca'da Şeboy ısrarı!

AK Parti İzmir’de Buca Belediye Başkanlığı için Cemil Şeboy’a adaylık teklifi getirdiği ve teklifte ısrar ettiği öğrenildi.

25 Ocak 2024 - 14:00 - Güncelleme: 25 Ocak 2024 - 14:02

Aday belirleme süreci devam eden Ak Parti İzmir’de ilçe adaylığı için arayışlar sürüyor. Özellikle geçmişte Ak Parti’de olan ve CHP’ye kaptırılan ilçeler için belirsizlik devam ediyor. Bu ilçelerden biri de Buca. Kentin son Ak Partili Belediye Başkanı olan Cemil Şeboy’u ikna edip aday yapmak için yoğun çaba harcanıyor. Bu çerçevede AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Milletvekili Okan eski bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamza Dağ’ın Buca Belediye Başkanı adaylığı için Şeboy’a teklif götürül düğüve teklifte ısrar edildiği öne sürüldü.

 

Gerçek Haberci'nin haberine göre Şeboy’un gelen teklifleri reddettiği öğrenildi. Şeboy’un yakın çevresine 31 Mart 2024 seçimleri için aday olmayı düşünmediği, genç ve dinamik bir aday çıkarsa destekleyeceğini ifade ettiği kulislerde yer aldı.


3 Ayrı Parti’den 3 Dönem Başkanlık yaptı
1994 seçimlerinde ANAP'tan ilk kez Buca Belediye Başkanlığı'na seçilen Şeboy, 1999 seçimlerinde de DSP'den ikinci dönem belediye başkanı oldu. Daha sonra DSP'den ayrılarak Yeni Türkiye Partisi'ne geçen Cemil Şeboy, 28 Mart seçimlerinden önce de parti değiştirerek, AK Parti'ye katıldı. Şeboy, 2004 yılında AK Parti adayı olarak giren Şeboy, üçüncü kez başkanlığı kazandı.

Bu haber 490 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı skandalı
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()