AK Partili vekil Ahmet Zenbilci önce istifa etti sonra da hesabını kapattı

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, partisinden istifasını duyurduktan sonra sosyal medya hesabını kapattı

30 Eylül 2024 - 18:02

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, bir adli soruşturmada oğlunun adının geçmesi üzerine partisiyle ilişkisini sonlandırdığını duyurdu. Zenbilci ardından sosyal medya hesabını kapattı.

 

İstifa kararını sosyal medya hesabından duyuran Zenbilci, "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir" ifadelerine yer verdi.

 

G Yu X0 Ji Xc A E Xj C L

 

Soruşturma sürecinin partisine zarar vermemesi için istifa kararı aldığını belirten Zenbilci, "Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum" dedi.

 

'Partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum'

Zenbilci'nin paylaşımı şöyle:

 

* Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum.

 

Zenbilci'nin, istifa kararını duyurmasının ardından sosyal medya hesabını kapattığı görüldü.

Bu haber 38 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Buca Belediyesi, beyaz sineklere karşı ilaçlama başlattı
Buca Belediyesi, beyaz sineklere karşı ilaçlama başlattı
Büyükşehir’den öğrencilere çamaşırhane ve nakliye hizmeti
Büyükşehir’den öğrencilere çamaşırhane ve nakliye hizmeti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()