AKP'li aday simit fiyatıyla yeni tanıştı: 100 liraya bir tepsi almaya çalıştı

AKP'nin Diyarbakır adayı Bilden, seçim ziyaretinde 100 TL'ye bir tepsi simit almaya çalıştı. Simit satan çocuk, Bilden'e "100 liraya simit gelmiyor ki" yanıtını verdi.

28 Ocak 2024 - 13:44

AKP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, ziyaretleri sırasında simit satan bir çocukla karşılaştı.

O esnada yurttaşlarla selamlaşan Bilden "Yav sizi öpmeden buna para vereyim az bir şey" sözleriyle "Simidi dağıt" diyerek simitçi çocuğa 100 TL verdi. 

Simit satan çocuk ise Bilden'e "100 liraya simit gelmiyor ki" yanıtını verdi. Bilden de çocuğun sözlerine verdiği cevapta "Beğenmiyorsun" ifadelerini kullandı.

Bilden, o anların yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından "Beğenmisen he… :)" notuyla paylaştı.

Bu haber 282 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()