AKP'li kurmaylardan dikkat çeken Bahçeli ve Özel sözleri: 'Nişan atma girişiminde bulundu'

AKP'li kurmaylar, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin son basın toplantısında ‘nişan atma’ girişiminde bulunduğu değerlendirmesi yaptı. CHP lideri Özgür Özel’le ilgili bir detaya dikkat çeken kurmaylar, ‘Cumhur İttifakı’nın dağılmasına’ ise kapıları kapattı.

28 Temmuz 2024 - 12:58

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen hafta partisinin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BAHÇELİ NİŞAN ATMA GİRİŞİMİNDE BULUNDU"

Gazete Duvar’ın aktardığına göre Devlet Bahçeli’nin yaklaşık yarım saatlik açıklamalarını değerlendiren AKP'li bir kurmay, ‘MHP liderini AK Parti ile 'nişan atma' girişiminde bulunduğunu’ dile getirdi. Ancak yine aynı isme göre, Bahçeli'nin bu örtülü resti karşılık bulmayacak. Çünkü AKP şu anda Cumhur İttifakı'nın dağılmasını göze alamıyor. 

ÖZGÜR ÖZEL’DEN DOLAYI…

Cumhur İttifakı'nın neden devam etmek zorunda olduğuna dair aynı kritik ismin değerlendirmesi ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili.

Bu bağ şöyle açıklanıyor: AKP 23 yıllık tarihinde seçmen nezdindeki en zayıf dönemlerinden birini yaşarken ittifakın bozulması, erken seçim demek. "Bunu da en çok Özgür Özel ister. Popülerliği artmışken, Ekrem İmamoğlu da henüz bir tahkimat yapmamışken bu durumu fırsata çevirir" diyen AKP'li kurmaya göre, MHP'nin yapacağı bir erken seçim çağrısının Özel ve CHP kanadında karşılık bulma olasılığı yüksek. Bu da Erdoğan’ın ve partisinin mevcut koşullar dahilinde göze alabileceği bir seçenek değil.

Bu haber 582 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Başkan Tugay “Kordon Acil Eylem Paketi” için start verdi
Başkan Tugay “Kordon Acil Eylem Paketi” için start verdi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()