AKP ve MHP seçmen taşıyor: 32 yerde 54 bin 60 usulsüz seçmen itirazı reddedildi

AKP ve MHP, seçimleri küçük farkla kazandığı ya da kaybettiği bölgelere kendi lehine müdahaleler gerçekleştiriyor. DEM Parti'nin seçmen taşımaya ilişkin neredeyse tüm itirazları reddedildi.

12 Şubat 2024 - 18:25

DEM Parti'nin hazırladığı rapora göre toplam 32 yerde, 54 bin 60 usulsüz seçmen kaydına itiraz edildi. Bunlardan sadece 222'si ilçe seçim kurullarında kabul edildi.

Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre; itiraz edilen seçmenlerin tamamının güvenlik görevlisi olduğuna dikkat çeken DEM Parti yetkilileri, itirazlarının reddedilmesine ilişkin kendilerine iki gerekçe sunulduğunu açıkladı. Taşıma yapılan kişilerle ilgili bu gerekçeler, “seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda geçmesi için görevlendirilme” ve “tatbikat, operasyon faaliyetlerine takviye olarak görevlendirilme” şeklinde açıklandı.

Bu haber 233 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()