Ali Babacan'dan Netanyahu tepkisi: Sadece ABD için değil insanlık için kara bir gün

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde konuşmasına tepki gösterdi. Babacan, "Netanyahu bir savaş suçlusu ve Kongre'de alkışlanması utanç verici" dedi.

25 Temmuz 2024 - 17:53

Ali Babacan, X hesabından yaptığı paylaşımda İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresi'ne hitap etmesine tepki gösterdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu görüntü, destekçilerinin peşini nesiller boyunca bırakmayacak" dedi.

Babacan'ın açıklaması şöyle:

“Sadece ABD için değil, insanlık için de kara bir gün. Netanyahu bir savaş suçlusu ve Kongre'de alkışlanması utanç verici. Bu görüntü, destekçilerinin peşini nesiller boyunca bırakmayacak. Ben, Filistinlileri ve insanlığı savunan protestoların yanındayım.”

Bu haber 537 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()