Başkan Yıldız'dan Çiğli İtfaiyesine Anlamlı Ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli'de bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Bölge İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret etti. Başkan Yıldız, 'Görevlerini yerine getirirken canlarını hiçe sayarak gösterdikleri üstün performanstan dolayı tüm itfaiyecilerimizi kutluyorum' dedi.

İtfaiye Haftası dolayısıyla, Başkan Yıldız, itfaiyeciler ile bir araya geldi. Ziyarette, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkan Vekili Yaşar Korkmaz, İtfaiye Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, Çiğli İtfaiye Amiri Murat Urgun ve itfaiye erleri hazır bulundu. Ziyarette afetler ve riskli durumlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Yıldız, “Hepimizin Kahramanısınız”

Geçtiğimiz aylarda Karşıyaka’da başlayan ve Çiğli’ye de sıçrayan yangında gösterdikleri yoğun çalışmalardan dolayı ekiplere teşekkür eden Başkan Yıldız, “Zor zamanlarda hepimizin kahramanısınız. Bugün, birbirinden cesur itfaiyecilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçemize sıçrayan yangında verdiğiniz mücadele için hepinizi teker teker kutluyorum. Yangınların ortasında, dumanın içinde, her adımınızda cesaret ve umut taşıyorsunuz. Sizler, sadece yangınları söndürmekle kalmıyor, aynı zamanda toplumumuzun güvenliğini ve huzurunu da sağlıyorsunuz. Bu kutsal görevi yerine getirirken gösterdiğiniz azim ve kararlılık, bizlere insanlığın en güzel yüzünü gösteriyor. Her gün, canlarınızı tehlikeye atarak, başkalarının hayatlarını kurtarmak için gösterdiğiniz özveri takdire şayan ve ailelerinizden, sevdiklerinizden fedakarlık ederek, gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Bu fedakarlıklarınızın farkındayız ve sizlere minnettarız. Bu vesileyle, tüm itfaiyecilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, İtfaiye Haftası’nı kutluyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu.

Daire Başkanı Korkmaz’dan Çiğli Belediyesi’ne teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkan Vekili Yaşar Korkmaz da Çiğli’de çıkan yangınlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Korkmaz, yangınla mücadelede gösterilen bu iş birliği ve dayanışmanın, İzmir halkının güvenliği için önemli olduğunu vurguladı.