CHP İzmir'den 30 ilçede anlamlı ziyaret, Şenol Aslanoğlu en yaşlı üye ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, İzmir'in 30 ilçesinde ilçelerin en yaşlı parti üyelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle düzenlenen ziyaretlerde, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ’da partisinin İzmir’deki en yaşlı üyesiyle buluştu. Aslanoğlu ve beraberindeki heyet, 105 yaşındaki Nuriye Koç ve ailesini Menemen’de ziyaret etti.

En yaşlı üyeye yapılan ziyarette CHP il başkanı Şenol Aslanoğlu’na, CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, İl Başkan Yardımcıları Gülşen Karataş Şişbacak ve Adnan Alabay ile ilçe kadın kolları üyeleri eşlik etti.  Yapılan ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aslanoğlu şunları ifade etti;

30 İLÇEDE ZİYARET ETTİK ELLERİNİ ÖPTÜK

Cumhuriyet Halk Partisi 101 yaşında koca bir çınar. Tüm Türkiye’de partimizin kendisinden büyük üyelerimiz var ve ne mutlu bize ki, bu kıymetli üyelerimizin en yaşlılarından birisi olan Nuriye Koç teyzemiz İzmir’de. Dünya yaşlılar gününde 105 yaşındaki üyemizi evinde ziyaret ederek kendisi ve ailesi ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Cumhuriyet Halk Partisi güçlü kökleri ve gelenekleri olan bir partidir. Bizler bu geleneklerimizi Nuriye teyzemiz gibi üyelerimiz sayesinde nesilden nesile aktarıyoruz. Dünya yaşlılar günü vesilesiyle yaptığımız bu ziyaret aslında hem partimizin hem de ülkemizin tüm yaşlılarına sahip çıktığımızın bir göstergesi oldu. 30 ilçemizde ilçe başkanlarımız en yaşlı üyelerimizi ziyaret ederek ellerini öptü. Partimiz bugünlere onların sayesinde geldi. Onların çabaları emekleri bugün partimizi Türkiye’nin birinci partisi yaptı. Onlara minnettarız ve onların huzuru ve mutluluğu için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.

İl başkanı Aslanoğlu partisinin en yaşlı üyesine yaptığı ziyaretin anısı olarak, Nuriye Koç’a Türk bayrağı, Atatürk heykeli ve CHP logolu battaniye hediye etti.