Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerinde Cumhuriyet coşkusu

Bornova Belediyesi'nin ilçenin 12 noktasında hizmet verdiği Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri, Cumhuriyetin ilanının 101. yıl dönümünü kutlamak için miniklerin bir araya geldiği coşkulu etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Cumhuriyet değerlerinin gelecek nesillere aktarılmasının çok önemli

3-6 yaş arası çocuklar, ellerinde Türk Bayraklarıyla merkezlerde öğrendikleri şarkıları seslendirerek Cumhuriyete ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgilerini dile getirdiler. Hafta boyunca her merkezde ayrı ayrı düzenlenen etkinliklere aileler de katılarak çocuklarının heyecanına ortak oldu. Minikler sahnede Cumhuriyet şarkılarını söylerken aileleri de coşkuyla onları destekledi.

 

 “Çocuklarımızı Cumhuriyet’in ışığında yetiştiriyoruz”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Cumhuriyet değerlerinin gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yaparak, “Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı Cumhuriyet’in aydınlık ilkeleri doğrultusunda yetiştiriyoruz. Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerimiz, yalnızca güvenli bir eğitim ortamı değil, aynı zamanda miniklerimizin Cumhuriyet sevgisini pekiştirdikleri özel bir yuva. Ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebileceği bu merkezler, hem çocukların hem de ailelerin yaşam kalitesini artırıyor. Cumhuriyet coşkusunu tüm Bornova’da miniklerle birlikte kutlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.

 

Güvenli ve Eğitici Bir Ortam

Bornova Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanına yayılmış 12 Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, çocukların haftanın iki günü yarım gün boyunca uzman eğitmenler eşliğinde eğlenceli ve öğretici vakit geçirebileceği güvenli bir ortam sağlıyor. Bu merkezler sayesinde aileler, çocuklarını güvenle emanet ederek kendilerine vakit ayırabiliyor ve gündelik işlerini rahatça yapabiliyor.