Fatih Altaylı Jeff Bezos haberini yalanladı: 'Tamamen palavra'

Amazon'un kurucusu, CEO'su ve başkanı Jeff Bezos'un Marmaris'te bir restoranda 100 bin euro hesap ödediği iddia edilmişti. Bezos ile aynı yerde yemek yediğini söyleyen Fatih Altaylı, "tamamen palavra" dedi.

Amazon'un kurucusu, Jeff Bezos'un Marmaris'te bir restoranda 100 bin euro (3.5 milyon TL) hesap ödediği iddia edilmişti.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, Bezos ve nişanlısı, yatlarında konuk ettikleri yakın dostlarıyla önceki akşam D Maris içindeki Akdeniz ve Fransız mutfağı ağırlıklı yemek sunan bir restoranda yemek yedi. Bezos'un gece sonunda 100 bin euroya (3,5 milyon TL) yakın bir hesap ödediği öğrenildi.

ALTAYLI YALANLADI

Datça'da bir otelin içindeki restoran olduğunu söyleyen gazeteci Fatih Altaylı; restoranın Fransa'nın Cannes kentindeki bir restoranın şubesi gibi olduğunu belirterek 2 hafta önce aynı yerde Bezos'la yemek yediğini söyledi. 

Habere, "tamamen palavra" diyen Altaylı şunları söyledi:

"7-8 kişilik, 10 kişilik bir gruptu diyen Orada onların vermiş olduğu hesap 250-300 bin lira ya vardır ya ya yoktur. O restoranda çok acayip yedin içtin 10 bin 20 bin liradır. Normal insanlar orada 3-4 bin lira hesaplar öderler.Bu gazeteciler sallıyor."