İYİ Parti İzmir adayları haftaya açıklanacak

Yerel seçimler yaklaşırken İzmir'de isimleri açıklanmayan belediye başkan adaylarında. İyi Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan önümüzdeki hafta bütün isimlerin açıklanacağını söyledi.

Gerçek Haberci'nin haberine göre İyi Parti, İzmir’de açıklamadığı belediye başkan adaylarını önümüzdeki hafta açıklayacak. Daha önce 8 tane belediye başkan adayını açıklayan İyi Parti, İzmir’de açıklamadığı diğer belediye başkan adaylarını önümüzdeki hafta açıklayacak.

İyi Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, henüz açıklanmayan diğer belediye başkan adaylarının da önümüzdeki hafta açıklanacağını söyledi. 

 


Doğan şu şekilde konuştu; “Normalde bugün açıklayacaktık geri kalan belediye başkan adaylarının isimlerini ancak bugün grup toplantımız iptal olduğundan dolayı isimleri önümüzdeki hafta açıklayacağız. Genel başkanımız adayları mecliste zaten ilan edecek. İsimler açıklandıktan sonra da projelerimizi ve adaylarımızı tanıtmak için tören düzenleyeceğiz. Aday isimleri açıklanmayan ilçelerimizde seçim çalışmaları çoktan başladı. Aday adaylarımız ve teşkilatımız seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.”