İZBB Muhtar İşleri Daire Başkanı Keskin ile şiddete karşı nar güç birliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi Muhtar İşleri Daire Başkanı Serpil Keskin, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette; İGC Başkanı Dilek Gappi ve İGC Proje Koordinatörü Reyhan Şenay yer aldı.

 

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından medyada şiddet dilini dönüştürmek, şiddete karşı toplumsal farkındalığı yaygınlaştırmak amacıyla yürütülen ‘Nar 2-Şiddete Karşı İletişim Projesi’ hakkında Başkan Serpil Keskin’e bilgilendirmede bulunan Başkan Gappi, muhtarlara proje kapsamında kadınlara yönelik şiddete ve çocuk istismarına karşı eğitim verildiğinin ve çıkış yollarının anlatıldığını ifade etti.

Başkan Gappi, projeyi İzmir’in Konak, Karabağlar, Bornova ilçelerinde ve Denizli’de gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Manisa, Aydın ve Muğla’da da muhtarlara yönelik şiddete karşı eğitim çalışmasının yapılacağını dile getirdi. Bu kapsamda Başkan Gappi, Başkan Keskin ile Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Nar Projesi’ne yönelik gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.