Karşıyaka'daki sorunlar masaya yatırıldı

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir muhtarlarla bir arya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka’daki kurum yöneticileri ile birlikte Mavişehir ilkokulunda Karşıyaka’daki muhtarlarla bir araya geldi.

Mahallenin sorunlarını ve çözüm önerilerinin gündeme getirildiği toplantıya, Kaymakam Demir, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, Gediz Elektrik Karşıyaka Şube Müdürü İsmail Koçak, Trafik Ekipler Amiri Erdi Topçu, ilçe kurum yöneticileri Muhtarlar Derneği Karşıyaka şube Başkanı Coşkun Zenginer ve mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarların sorularını cevaplayan Kaymakam Demir, ilçe kurum yöneticilerine söz vererek sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.

 “Karşıyakalıya en güzel hizmeti vermek...”

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi “her zaman söylerim. Kurum yöneticilerimiz ve muhtarlarımızla hepimiz Karşıyaka ailesinin birer ferdiyiz Burada bir araya gelmemizin nedeni; Ülkemizin müstesna kentlerinden biri olan Karşıyaka’mıza, Karşıyakalıya en güzel hizmeti vermek. Hepimiz elbirliği ile huzur ve düzeni sağlamakla yükümlüyüz. Bu güzel kentte yaşam kalitesinin artırılması için sorumluluklarımız var. Birlik ve beraberliğimizi aynı şekilde sürdüreceğimize inancım sonsuz. Çalışmalarınızda gösterdiğiniz gayret için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Elektrik şebekelerinin yenilenmesini istediler

Mahalle muhtarlarının en çok elektrik kesintilerinden, yüzeyde kalan kablolardan, patlayan su borularının onarılmasının gecikmesinden ve mahallelerindeki öğrencilerin yeni inşaatı biten okullarına ne zaman taşınacakları gibi sorular sorulurken, elektrik şebekelerinin yenilenmesini, bazı cadde ve sokaklarda trafik akışının rahatlatılması için önlemlerin alınmasını istediler.