"OKYANUSA BİR DAMLA"

Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu (Mahurla) 'Okyanusa Bir Damla' temalı konseri ile Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde müzikseverler ile buluştu. Konsere Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın anneannesi Semahat Ulamışlı, annesi Serpil Uysal, babası Ali Uysal, Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık ve Urla halkı katıldı. İki bölümden oluşan Mustafa Yaşar Koçyiğit önderliğinde gerçekleşen konserde Türk Sanat Müziği'nin eşsiz eserleri seslendirildi.

“OKYANUSA BİR DAMLA”

Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu  (Mahurla) “Okyanusa Bir Damla” temalı konseri ile Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde müzikseverler ile buluştu. Konsere Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın anneannesi Semahat Ulamışlı, annesi Serpil Uysal, babası Ali Uysal, Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık ve Urla halkı katıldı. İki bölümden oluşan Mustafa Yaşar Koçyiğit önderliğinde gerçekleşen konserde Türk Sanat Müziği’nin eşsiz eserleri seslendirildi.

Urlalı müzikseverlerden oluşan Mahurla’nın şarkılarına eşlik ederek hep bir ağızdan şarkıları seslendiren Urlalılar unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadılar. 

Gecenin konuk misafiri Mahurla’nın ilk şefi olan Ziya Alşan keman dinletisinin ardından söz ve müziği kendisine ait olan “Bıktım Artık Dünyanın” şarkısına kemanı ile eşlik etti. İzmir Devlet Tiyatrosu Sanatçısı ve aynı zamanda Urla Belediyesi Sanat Danışmanı Sedat Şenoğlu Alşan’a çiçek ve plaket sunarak teşekkür etti.

BELEDİYE KONSERVATUARI GECEYE RENK KATTI

Belediye Konservatuarı bünyesinde ücretsiz olarak tiyatro, müzik, dans ve görsel sanatlar  kursları ile her yaştan Urlalılı’yı sanatla buluşturan Urla Belediyesi Konservatuarı’nın öğrencileri ise Türk Sanat Müziği’nin şarkılarına danslarıyla renk kattılar. Konservatuarın dans öğretmeni Ece Şerbetman ve tiyatro öğretmeni Oğulcan Şenoğlu’nun dansı ise büyük beğeni topladı.

Konserin sonunda topluluk adına Urla Belediyesi konservatuarı müzik öğretmeni Sevil Şimşek Şef Koçyiğit’e çiçek takdim etti. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Koçyiğit; “Biz bir aileyiz. Biz sadece şarkı söylemiyoruz. Dört öğrencimize de arkadaşlarımızla birlikte burs veriyoruz. Burası bir koro değil bir aile” ifadelerini kullandı.