Şaban Sevinç 'kredi kartı' dedi, Buket Aydın canlı yayında adeta çıldırdı

CHP ve Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların tartışıldığı bir programa konuk olan Buket Aydın, canlı yayın esnasında Şaban Sevinç ile tartıştı. Sevinç'in 'kredi kartıyla saat almaya benzemiyor' sözleri ardından Buket Aydın adeta çıldırdı ve programı terk etti.

Canlı yayındaki tartışmanın bir noktasında CHP'li delegelerin parayla satın alınamayacağını söyleyen Şaban Sevinç, "Parayla pek çok şey satın alabilirsin pahalı saat, pahalı kolye ve saat alabilirsin ama CHP delegesini satın alamazsın" ifadelerini kullandı.

Aynı programa konuk olan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Sevinç'in bu sözlerine "Bir de Ekrem İmamoğlu'nu zaten kendisini de Ekrem İmamoğlu konuşturuyor" şeklinde bir yanıt verdi.

Bunun üzerine Sevinç, "kredi kartıyla gidip saat almaya benzemiyor" sözlerini söyleyince canlı yayın karıştı.

Buket Aydın, uzun bir dönem sosyal medyayı meşgul eden ve Özgür Demirtaş'la girdiği kart polemiğinin yeniden gündeme getirilmek istendiğini söyleyerek ayağa kalktı ve tepkisini şu sözlerle gösterdi.

Aydın: Ben kredi kartıyla saat almıyorum Şaban Bey

Sevinç: Ben sana söylemiyorum

Aydın: Kime diyorsun? Görüyorsunuz değil mi yaptığı şeyi! Twitter üzerinden saat ve kredi kartıyla hakkında gündem yaratılmaya çalışılan benim... Sana kim yazıyor o mesajları Şaban Sevinç? Seni kim yönlendiriyor?

Bu sırada sinirle ayağa kalkan Buket Aydın programı terk etti ve giderken de şu sözleri sarf etti:

"Şov yapma haddini bil bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan. Ben bu yayını terkediyorum ben bu kadar rezil ve seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem. Herkes senin ne yaptığını biliyor! Sana o mesajları kim yazıyor Şaban Sevinç, seni kim böyle yönlendiriyor?"

Şaban Sevinç, programın ilerleyen dakikalarında "yanlış anlaşıldım" diyerek Buket Aydın'dan özür diledi.