Somer Sivrioğlu, restoranında gelecek hesabı paylaştı: 'Pahalı değil'

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, İstanbul'daki restoranının fiyatları hakkında konuştu. Restoranında fiyatların pahalı olmadığını söyleyen Sivrioğlu, bir kişi için gelecek hesabın miktarını paylaştı.

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk oldu. 

Programda Hülya Avşar, Sivrioğlu’nun geçtiğimiz yıllarda İstanbul Beşiktaş’ta satın aldığı ve işletmeye başladığı restoran hakkında konuştu.

 

Avşar şunları söyledi:

"Şunu sormak istiyorum mesela diyelim ki orta tabaka değil de hani onun biraz daha altında geliri olan asgari ücretle çalışan insanlar senin dükkanına gidemezler"

 

Sivrioğlu, Hülya Avşar’ın yorumuna karşılık şunları kaydetti:

 

"Ya bizim öyle çok yüksek değil fiyatlarımız ben özellikle bistro seviyesinde tutmaya çalıştım öyle lüks denilecek bir restoran değil ama tabii ki kişi başı 2000-3000 TL tutar.” 

 

Avşar'ın bu yanıtın ardından "Yani asgari ücret için değil. Onun üzerindekiler için uygunsun belki" sözlerine yanıt veren Sİvrioğlu, "Fiyatları özellikle böyle yapmak istedik. Çok pahalı bir yer olsun istemedik" dedi.