Ankara'da kadın cinayeti: Eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Ankara'da Ayşegül Ç., evine gelen eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

27 Ocak 2024 - 15:48

M.A., barışmak istediğini belirttiği Ayşegül Ç.'den olumsuz yanıt aldı. Ardından M.A., üzerinde bulunan tabanca ile Ayşegül Ç.'ye ateş etti.

44 yaşındaki Ayşegül Ç., vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarı ile adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görelilerinin yaptığı kontrolde Ayşegül Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis, olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi M.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Bu haber 322 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı skandalı
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()