ANKARA yüregimiz kapkara

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Ankara’daki canlı bomba saldırısına lanet yağdırdı.

19 Şubat 2016 - 09:51

Ankara’daki bombalı saldırının ardından ünlü isimler sosyal medyadan tepkilerini yazdı. 28 kişinin hayatını kaybettiği 61 kişinin de yaralandığı canlı bomba saldırısına yıldızlar, lanet yağdırdı. Instagram sayfalarında siyah fotoğraf paylaşarak duygularını dile getirdi. 

Konserler iptal

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı terör saldırısı nedeniyle konser ve tiyatro oyunlarını 22 Şubat'a kadar iptal etti. 


Sermiyan Midyat: Doğum yerim Ankara. Şu anda ölümün, sözün, özün, vicdanın bittiği yer. Çok çok acı! Herkesin başı sağ olsun. 

Mustafa Ceceli: Kararan sadece sayfalar değil!

Oktay Kaynarca: Ankara'nın taşına bak, gözlerimin yaşına bak. 

İdo Tatlıses: Yüce Allah milletimizi böyle acılarla sınamasın, bu kara günler bitsin artık… Ankara yüreğimiz kapkara… 

Sibel Can: Yine kan... Yine can gitti... Yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 

Başak Sayan: Bütün çocukluğum Ankara Mürted Hava Lojmanları'nda geçti. Dün tüm çocukluğumun en çok yer kaplayan anılarına sahip bu araçlara bombalarla saldırıldı. Orada ben de bulunabilirdim diye geçirdim içinden. Çok ama çok üzgünüm gerçekten... 

Seda Sayan: Ankara’da yaşanan terör olayında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve yakınlarına sabır dilerim. 

Özge Ulusoy: Duyunca kalbimden bir şey koptu yine… Güzel ülkemin güzel başkentine memleketime ağlıyorum. Elim ayağım titreyerek annemi babamı aradım. Hayatını kaybeden güzel canlara Allah’tan rahmet  diliyorum. 

Ece Erken: Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın, şehitlerimizin ailelerine Allah sabır versin. 

Emine Ün: Terörü lanetliyoruz demekten bıktık, bitsin artık çok üzgünüz çok, yine acı, yine evlere ateş düştü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. 

Özge Özder: Ne çok yaktılar canını canım Ankara... Ve kim bilir daha ne kara günler bekliyor seni... 

Erkan Petekkaya: Lanet olsun teröre ve terörden beslenenlere. Yazıklar olsun masum insanları öldüren zihniyetlere.  

Bu haber 796 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşte sır gibi saklanan belge: Köfteci Yusuf'ta domuz eti çıktı! 9 ay önce bulunmuş...
İşte sır gibi saklanan belge: Köfteci Yusuf'ta domuz eti...
Benzin ve motorine zam geldi
Benzin ve motorine zam geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()