Arslan, “Kazanan dağıtım şirketleri, kaybeden vatandaş”

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, enerji fiyatları gerilediğinde indirim yapmak yerine şirketlerin dağıtım bedelini artıran EPDK’nın 1 Temmuz’da elektriğe yüzde 38 zam yapacak olmasını eleştirdi. Arslan, “EPDK, vatandaşı değil dağıtım şirketlerini koruyor. Enerji fiyatları düşse de çıksa da kazanan dağıtım şirketleri, kaybeden vatandaş oluyor” dedi.

29 Haziran 2024 - 18:49

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, asgari ücrete zam yapmayan, 10 bin TL sefalet ücretine mahkûm edilen emekliye refah payı vermeyen iktidarın, 1 Temmuz’da elektriğe yüzde 38 zam yapacak olmasına sert tepki gösterdi. Arslan, “Enflasyon karşısında 6 ayda kuşa dönen maaşlar yine sabit kalacak ancak giderler artacak. Elektriğe yapılan bu zamla birlikte iğneden ipliğe her şeye bir kez daha zam gelecek. Dağıtım Şirketlerine daha fazla kaynak aktarmak için elektriğe zam yapıyor, vatandaşın omzuna yeni yükler bindiriyor. Dar gelirli vatandaşların eve ekmek götürmesi daha da zorlaşacak” dedi.

Bu haber 148 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()