Aslı Enver: 'Hiç aklımda yoktu'

Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver, "Başıma gelen güzel şeyleri hayatın bana sürprizleri gibi kabul ediyorum. Bunun mutluluğu bir başka" dedi.

18 Şubat 2016 - 22:18

Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver, ilişkisini sosyal medyada ilan etmeden önce Vogue Şubat sayısına verdiği röportajda çarpıcı bir itirafta bulunmuş.

"HİÇ AKLIMDA YOKKEN YAŞADIĞIM..." 
Enver, röportajında "Hiç aklımda yokken yaşadığım harika şeyler karşısında kendime hep şunu söylerim: Bu benim bir hayalim olabilirmiş ve şu anda gerçek oldu. Başıma gelen güzel şeyleri hayatın bana sürprizleri gibi kabul ediyorum. Bunun mutluluğu bir başka" diyor.

 

Bu haber 848 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Katil Semih Çelik'in Komşuları Anlattı: 'İkbal'e 5 Yıldır Takıntılıydı, Hastaneye Yatırılmayı Kabul Etmiyordu'
Katil Semih Çelik'in Komşuları Anlattı: 'İkbal'e 5 Yıldır...
Yarımada'nın köpek terk noktası Güzelbahçe
Yarımada'nın köpek terk noktası Güzelbahçe

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()