Aziz Başkandan İGC'ye ziyaret

09 Temmuz 2024 - 23:28

İzmir Büyükşehir Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Aziz Kocaoğlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; İGC Başkanı Dilek Gappi, Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, Genel Sekreter Reşat Yörük, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Coşkun, Esat Erçetingöz, İGC Hukuk Danışmanı Av. Birgül Değirmenci ve 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Macit Sefiloğlu yer aldı.

Aziz Kocaoğlu ziyarette, yeniden Başkan seçilen Dilek Gappi’yi tebrik etti. Yerel basının varlığını sürdürmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Kocaoğlu, İGC’nin ilkeli, belgeli ve bağımsız gazetecilik için verdiği mücadeleyi takdir ettiğini belirtti.

İGC Başkanı Dilek Gappi ise görüşmede İzmir basını ve gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Kocaoğlu’na İGC Uluslararası Basın Merkezi’ni de gezdiren Başkan Gappi, İGC olarak genç gazetecilere verdikleri eğitimleri ve destekleri anlattı. Başkan Gappi, Kocaoğlu’na nazik ziyaretleri için de teşekkür etti.

Bu haber 1232 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()