Bahçeli: CHP milli değerlerimiz ile çatışma altında

Bahçeli, 'CHP milli değerlerimiz ile çatışma altında. Osmanlı İmparatorluğu’nu karalamaya, aşağılamaya teşebbüs etmek bir haçlı kafasıdır' dedi.

13 Şubat 2024 - 12:41

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalar yaptı. 

Muhalefeti hedef alan Bahçeli, "Ne CHP’nin ne diğer silik muhalefet partilerinin gündemleri ülke derdi ile örtüşmemektedir. CHP kısık ateş altında, gizli pazarlıklar sarmalında, sandık ittifakı kisvesiyle DEM'in yani PKK'nın çekim alanına girmiştir" dedi. "31 Mart seçimlerine 48 gün kala CHP gizli pazarlıklar içine girmiştir" diyen Bahçeli, "Demlenmiş CHP Türkiye’den kopmuştur" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'na 'sınıf arkadaşım' dedi

Öte yandan Bahçeli, Kılıçdaroğlu içinse "sınıf arkadaşım" diye bahsederek, "Görevdeyken muhalefet etmiş olsak sınıf arkadaşım sayın Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak, adam edip siyasete taşıdıkları bumerang gibi bir gün ters dönecektir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine yanıt veren Bahçeli, "Özgür Bey demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Çayı severiz, açık olursa daha çok severiz. Demlenmiş, dejenere olmuş siyasete hayır diyoruz" ifadelerini kullandı.

'Büyükerşen sadece maşadır'

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Osmanlı ailesi, efendim baktığınız zaman aileye, ailede bütün padişahların kadınları yabancı. Ne zaman efendim şehzadelerden birine hanım alacaklar, hemen sefer yapıyor Avrupa'ya" demişti. Büyükerşen'in sözlerine tepki gösteren Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: 

"CHP milli değerlerimiz ile çatışma altında. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eğer akli melekeleri sukut etmemişse, eğer beyni sulanmamışsa, izahı ve ifadesi olmayan, tekrarından yüzümün kızarıp haya edeceğim ve gündeme bomba gibi düşen aşağılık sözleri CHP’nin maalesef özetidir.

Hatırlatırım ki, Osmanlı tabiri devletin adıdır, milletin adı ise Türk’tür. Osmanlı İmparatorluğu Türk milletinin medarı iftarıdır. Osmanlı İmparatorluğu’nu karalamaya, aşağılamaya teşebbüs etmek bir haçlı kafasıdır. Sırpsındığı’nın, Kosova’nın, Niğbolu’nun, Varna’nın ve Moğaç’ın acısını unutmayanların Yılmaz Büyükerşen’in şahsında mücessem hale gelmesi biliniz ki, utançların en utancı, düşmanı takdis edenlerin en son çırpınışıdır.

Türklüğe karşı bin yıldır sinmiş kin ve nefret, saklandığı yerden bugünkü CHP yönetimini görünce yeniden doğrulmuştur. Bu tam bir hesaplaşmadır. Kapanmamış defterlerin, silinmemiş nefretlerin. Tükenmemiş düşmanlıkların, unutulmamış yenilgilerin hesabıdır bu. Bu, bitmemiş hesabın bugünkü taşeronu DEM’lenmiş CHP’dir, Büyükerşen de sadece maşadır. Eskişehirli vatandaşlarım, böylesi bir kötü ve köhne zihniyeti hak etmiyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ecdadımıza hakaret eden müflis CHP yönetimiyle devamı diye bir şey de akla ve milli ahlaka kesinlikle aykırıdır. Osmanlı İmparatorluğu Türk’tür, Türkiye’dir, Türk milletidir. Büyükerşen’in aklında ne varsa diline o yansımıştır. Yazıklar olsun diyorum. Haydi tarihten feyiz almadın diyelim, peki yaşından başından da mı utanmadı? Tekfur zihniyetine, Bizans varislerine, haçlı yanaşmalarına verilecek cevabın tarihi 31 Mart 2024’tür."

Bu haber 557 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()