Bankaların mevduata verdiği faizde makas açıldı: Hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Bankaların mevduata verdiği faiz oranları arasında ciddi bir makas olduğu görüldü.

03 Temmuz 2024 - 11:25 - Güncelleme: 04 Temmuz 2024 - 17:23

Merkez Bankası, geçen hafta yayınladığı Para Politikası Kurulu toplantısı notunda mevduat faizlerinin seyrini izleyeceğini belirtse de gözle görünür bir yükseliş yaşanmadı ancak bankalar arasında ciddi farklar olduğu görüldü.

 

Ekonomim'den Şebnem Turhan'ın haberine göre en çok tercih edilen 3 aya kadar vadeli TL mevduata 50 bin lira altı tasarrufa en düşük TL mevduat faizini yüzde 35 ile Halkbank veriyor.

 

Halkbank’ı yüzde 37 faiz oranıyla Akbank takip ederken Vakıfbank yüzde 41, Ziraat Bankası ve Enpara yüzde 42, İş Bankası yüzde 43, Yapı Kredi yüzde 46, Garanti BBVA yüzde 57, Denizbank yüzde 50, ING Türkiye ise yüzde 52 faiz veriyor.

Bu haber 231 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemalpaşa ve Menderes’in yolları yenileniyor
Kemalpaşa ve Menderes’in yolları yenileniyor
Büyükşehir'den hijyenik ped desteği
Büyükşehir'den hijyenik ped desteği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()