BASİFED-Karabağlar Belediyesi işbirliği

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş ile BASİFED Yeşil Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm Komisyonu Üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ile bir araya geldi.

23 Eylül 2024 - 10:42

Karabağlar Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette kente değer katacak ve kentte yaşayanların yaşam standardını yükseltecek projeleri birlikte hayata geçirmek için görüş alışverişinde bulunuldu.

Güneş: “Dayanışma içinde yaralara merhem olabiliriz”

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş, iş derneklerini çatısı altında toplayan BASİFED’in büyük bir etki alanına sahip olduğuna işaret ederek, ortak projelerle kente ve insanlara dokunacak çalışmaları hayata geçirebileceklerini söyledi. Karabağlar’ın kentsel dönüşüm başta olmak üzere birçok ilçe belediyesinin yaşadığı sorunları bulunduğunu belirten Güneş, “Bugün burada bu sorunların çözümünde her zaman elini taşın altına koyan iş dünyası olarak neler yapabileceğimizi konuşmaya geldik. Kısa sürede sonuç alabileceğimiz ve insanların yaralarına da merhem olabilecek projeler için Karabağlar Belediyemizle çalışmaya hazırız. Hepimiz bu toplum içinde yaşıyoruz. Birbirimizle dayanışma içinde, birbirimizin elini tutarak sıkıntılarımızı aşabiliriz. Bugün bu ziyaret ile birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Kınay: “Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirebiliriz”

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ise ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşları kamuya fayda sağlayacak her projede birlikte olmak istediklerini söyledi. Karabağlar’ın bir Türkiye panoraması olduğunu, ülkede yaşanan her sorunun burada da görüldüğünün altını çizen Kınay, “Bu sorunları belediye olarak yalnız başına çözmemiz mümkün değil. Karabağlar’da biz sorunları iş birliği ile çözmek için bugüne kadar birçok protokol imzaladık. BASİFED ile de imzalayacağımız protokolün ardından teknik ekipler bir araya gelerek hangi alanda projeleri hayata geçireceğimizi planlayacaklar. İnsanlara hizmet sunma, dertlerine çare olma noktasında herkes hem fikir olduğu için bu birliktelik ile Türkiye’ye örnek olabilecek projeleri Karabağlar’da hayata geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu

 

Bu haber 35 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Efes Selçuk'ta geleceğin tohumlarını ekecek protokol
Efes Selçuk'ta geleceğin tohumlarını ekecek protokol
Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftası kutlandı
Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftası kutlandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()