Basın Kartı sistemi artık E-Devlet üzerinden kullanılacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “Basın Kartı İşlemleri ve Mesleki Çalışma Gönderimleri”nin artık E-devlet üzerinden iki aşamalı giriş yöntemi ile özel bir panel üzerinden yapılacağını açıkladı.

01 Ağustos 2024 - 14:15

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, yeni Basın Kartları Sistemi gönderimleri 5 Ağustos 2024 tarihinden itibaren başlıyor. Bu kapsamda, “Basın Kartı Başvurusu, Sürekli Basın Kartı Başvurusu, Serbest Basın Kartı Başvurusu, Kart Bilgilerinde Değişiklik Başvurusu, Mesleğe Geri Dönenler İçin Basın Kartı Başvurusu, Kayıp ve Yıpranmış Basın Kartı Başvurusu, Basın Trafik Kartı Başvurusu ve Mesleki Çalışma Gönderme” işlemleri tek bir sistemden, kişilere özel bir panel yardımıyla yürütülecek ve takip edilecek.

Gazetecilerin Basın Kartları Sistemi’ne giriş yapabilmeleri için e-Devlet sisteminde iki aşamalı giriş yöntemi ile kimlik doğrulama yapması gerekecek.

Yeni dönemde hizmet damgalı pasaport almak isteyen gazeteciler de başvurularını 26 Temmuz 2024 itibariyle e-Devlet kapısı üzerinden yapabiliyor.

Bu haber 1436 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Başkan Tugay “Kordon Acil Eylem Paketi” için start verdi
Başkan Tugay “Kordon Acil Eylem Paketi” için start verdi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()