Başka bir isimle defnedilmiş: Kayıp depremzedenin mezarı 18 ay sonra bulundu

Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremleri binlerce yurttaşımızın hayatına mâl oldu. Hayatını kaybedenlerden biri ise depreme Hatay'da yakalanan Merve Ateş ve ailesi oldu. Anne ve babanın cansız bedenleri enkazdan çıkarılırken Merve Ateş bulunamadı. Felaketten 18 ay sonra, Ateş'in İskenderun'daki Çankaya mezarlığına başka bir isimle defnedildiği ortaya çıktı.

07 Ağustos 2024 - 17:55

"Yüzyılın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremleri sonucunda onbinlerce kişi hayatını kaybetti, yüzbinlerce kişi yaralandı. Felaketin üzerinden 18 ay geçmişken depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor.

 

Habertürk'ten Sırrıberk Arslan'ın haberine göre 26 yaşındaki Merve Ateş de büyük depreme Hatay'da ailesiyle birlikte yakalandı. Kentin İskenderun ilçesinde Mert Sarıgül sitesinin enkazından Merve Ateş'in anne ve babasının cansız bedenleri 4 gün sonra çıkartıldı.

 

Ancak Merve Ateş’e ulaşılamadı. Ablası ve ailenin yakınları Merve'nin enkazdan yaralı çıkarılıp Mersin'e oradan da Ankara'ya sevk edildiği iddiaları üzerine aylardır bir umutla kendisini arıyordu.

 

18 aydır aranan Merve'nin cenazesine ise İskenderun'daki Çankaya mezarlığında ulaşıldı. 26 yaşındaki Merve'nin başka bir isimle defnedildiği DNA eşleştirmesiyle ortaya çıktı.

Bu haber 352 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı’da bitkisel atık yağ denetimi
Bayraklı’da bitkisel atık yağ denetimi
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()