Başkan Eşki’den çalışanlara sabah sürprizi

Bornova Belediyesi, sabah erken saatte mesaiye gidenlerin güne sıcak bir çorba ile başlamalarını sağlamak amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

08 Temmuz 2024 - 13:41

Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından her sabah 06.00 - 08.00 saatleri arasında gerçekleştirilen çorba dağıtımı, ilk etapta Yeşilova son durak, Abdi İpekçi Caddesi ile Kemalpaşa Caddelerinin kesiştiği köşe ile Çamdibi Kapalı Pazaryeri önü olmak üzere çalışanların servis beklediği duraklarda başladı. Çalışan dostu uygulamanın mimarı Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, çorba kazanın başına geçerek ilk çorba dağıtımını kendisi yaptı ve mesaiye hazırlanan emekçilerle sohbet etti.

 

Sıcak elimiz herkese uzanacak

Bornova Belediyesi'nin sıcak elini herkese uzatmayı amaçladıklarını belirten Başkan Eşki, "Bornova bir öğrenci kenti olmasının yanı sıra işçilerin de yoğun olduğu bir yer. İzmir'de en çok sanayi sitesi ilçemizde bulunuyor. Her gün binlerce işçi, günün erken saatlerinde mesai için yollara çıkıyor. Bornova Belediyesi olarak, çoğu kahvaltı yapmaya bile zaman bulamayan emekçi kardeşlerimize sabah ikramında bulunmak istedik. Sosyal belediyecilik anlayışıyla benzeri hizmet ve uygulamaları arttırarak devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu haber 207 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()