Başkan Gappi, "Cemiyetimiz en prestijli dönemlerinden birini yaşıyor"

İGC üyelerini kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturacak olan Karataş Basın Merkezi, geleneksel yaz tatilinin ardından yeniden hizmete açıldı.

01 Ekim 2024 - 16:21

Açılışa; CHP 26. ve 27. Dönem İzmir Milletvekili, İGC Onursal Başkanı Atila Sertel, İGC Başkanı Dilek Gappi, İGC Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, Genel Sekreter Reşat Yörük, Sayman Tolga Albay, Yönetim Kurulu Üyeleri Turgay Pasinligil, Duygu Taylan, Esat Erçetingöz, Ebru Şahin Pulat, Erhan Taşdemir ve çok sayıda İGC üyesi katıldı.

“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE İMZA ATACAĞIZ”

Yeni hizmet dönemi açılışında İGC üyeleriyle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Dilek Gappi, “Meslektaşlarımızın bir arada keyifli zaman geçirdiği, sosyal ortam imkanı sunan bir merkezimizin olması çok kıymetli. Üyelerimizin güzel zaman geçirebilmesi için bu aydan itibaren merkezimizde kültürel etkinlikler, buluşmalar gerçekleştirecek, tavla turnuvaları gibi farklı etkinliklere imza atacağız” dedi.

“9 EYLÜL GAZETESİ GURURUMUZDUR”

‘İzmir Gazeteciler Cemiyeti, 9 Eylül Gazetesi’ni satıyor mu?’ söylentisinin de doğru olmadığının altını çizen Başkan Gappi, “9 Eylül Gazetesi ve internet sitesi satılmıyor ve satılmayacaktır. Ancak yazılı basının günümüzde çektiği zorlukları hepimiz biliyoruz. Artık bir gazeteyi matbaada basmak hiç kolay değil.  İzmir’deki yerel basın temsilcileriyle cemiyetimizde bir araya gelerek sorunlara çözüm arıyoruz. Farklı çözüm modelleri üzerinde çalışıyoruz. Ancak 9 Eylül Gazetesi bizim gururumuzdur ve özellikle de dijitalde büyüyecektir. Bunlardan kuşkunuz olmasın” dedi.

“YOLUMUZA BAŞARIYLA DEVAM EDECEĞİZ”

Kimsenin İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin onur ve saygınlığına dil uzatamayacağını ifade eden Başkan Gappi şöyle konuştu:

“Cemiyetimizin kişisel hırs ve beklentiler nedeniyle 20-30 tık uğruna malzeme yapılması kabul edilemez. Bu cemiyetimize ve mesleğimize vurulacak en büyük darbedir. Çalışmalarımızın takdirini daha altı ay önce gerçekleştirilen genel kurulda üyelerimiz bugüne kadar seçimlerde görülen en büyük çoğunlukla destek vererek vermiştir. Ancak hayatımızı adadığımız Cemiyetimizi; kimsenin kişisel duygularına ve imaj yaratma çabalarına yedirmeyiz. En zorlu koşullarda Türkiye’nin en büyük Uluslararası Basın Merkezi’ni kuran Cemiyetimiz tarihinin en prestijli dönemlerinden birini yaşayarak yoluna başarıyla devam edecektir.”

Bu haber 28 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'ı kızdıracak sözler! 'Türkiye bundan dolayı düzelmiyor'
Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'ı kızdıracak sözler! 'Türkiye...
Kongreye giden DEVA Partisi'nde Ali Babacan'a rakip çıktı: 'Partiyi ayağa kaldırmak için aday oldum'
Kongreye giden DEVA Partisi'nde Ali Babacan'a rakip çıktı:...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()