Başkan Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine başladı

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine başladı. İlk ziyaretini Göksu Mahallesi’ne gerçekleştiren Başkan Görkem Duman, katılımcı yönetim anlayışıyla Buca’nın her noktasına adil ve eşit hizmet götüreceklerini söyledi.

26 Haziran 2024 - 14:17

Belediye yönetiminde tüm Bucalıların söz sahibi olmasını isteyen Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine başladı. Buca’nın 47 mahallesini tek tek ziyaret edeceğini belirten Başkan Duman, eksiklikleri yerinde tespit ederek katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde çözüm üreteceklerini söyledi. İlk ziyaretini Göksu Mahallesi’ne gerçekleştiren Başkan Görkem Duman, mahalle muhtarı Hasan Akyol ile birlikte mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaların hızla gerçekleştirilmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

“GELECEĞİN BUCA’SINI BERABER YARATACAĞIZ”
Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarla omuz omuza çalışarak geleceğin Buca’sını birlikte yaratacaklarını ifade eden Başkan Görkem Duman, “Kentimizi ortak akıl ile yönetmek için mahalle muhtarlarımızla her zaman dayanışma içerisinde olacağız.  Sorunların tespiti ve çözümü noktasında kendilerinin bilgisine her zaman ihtiyacımız var. Buca’mız için güzel şeyler düşlüyoruz. Bu anlamda gidecek uzun bir yolumuz var. İnanıyorum ki bu yolda da en büyük destekçilerimiz vatandaşlarımız ve yaşadıkları mahallelerin elçileri olan muhtarlarımız olacaktır” diye konuştu.

Bu haber 128 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yemekten böcek çıktı
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yemekten böcek çıktı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()