Başkan Tanju Çelik İGC'de

Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Macit Sefiloğlu’nu İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde ziyaret etti.

26 Haziran 2024 - 23:12

Yeniden Başkan seçilen Dilek Gappi’ye tebriklerini ileten Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, yerel basının güçlü olmasının çok önemli olduğunu, bu doğrultuda her zaman yerel basına destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Prof. Dr. Çelik, İzmir’de görev yapan gazetecilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmanın ve başarılı çalışmalarını özendirip, ödüllendirmenin de önemli olduğunu söyledi. Bu amaçla Başkan Prof. Dr. Çelik, Bergamalı gazeteci-yazar merhum Şakir Süter anısına bu yıl 13’üncü kez düzenlenecek olan Şakir Süter Gazetecilik Yarışması’nı İGC ile birlikte gerçekleştirecek olmaktan büyük bir kıvanç duyduklarını belirtti.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi de Bergama Belediye Başkanı olarak seçilen Prof. Dr. Tanju Çelik’i tebrik etti. Başkan Gappi, yerel basın için ortak dil geliştirebilecek belediye başkanlarının olmasının çok önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca Başkan Gappi, Şakir Süter Gazetecilik Yarışması’nı bir kez daha Bergama Belediyesi ile BERKSAV ve Bergama Ticaret Odası’nın da desteğiyle birlikte düzenlemekten memnuniyet duyduklarının altını çizdi. Başkan Gappi, nazik ziyaretleri için de Prof. Dr. Tanju Çelik’e teşekkür etti.

Bu haber 282 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yemekten böcek çıktı
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yemekten böcek çıktı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()