Başkan Tugay moda sektörünün temsilcileriyle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği’nin 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlediği 2. Boyoz Şenliği’ne katıldı. Başkan Tugay, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, dünya markası olma yolunda hızlı adımlar atan moda merkezimize elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Esnafımızla, sanayicimizle birlikte elimizi taşın altına koymak, İzmir’i hak ettiği yere taşıyacaktır” dedi.

26 Haziran 2024 - 14:27

Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği, 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ikinci kez Boyoz Şenliği düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da modacıları yalnız bırakmadı. Buluşmaya; Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kulu ve moda sektörü profesyonelleri katıldı.

Tugay: İzmir’in kalkınmasında büyük rol oynuyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Sadece Türkiye’de değil dünya çapında lokomotif sektörlere sahip olmak, kuşkusuz ki İzmir’in kalkınmasında büyük rol oynuyor. Hazır giyim ve tekstil sektörü, İzmir’de sadece üretimin can damarlarından biri değil. Aynı zamanda tasarımın, yaratıcılığın, modanın, gelecek kuşaklar için yaratılan istihdamın, dünya çapında markalaşmanın öncü sektörü. Bu birikimi, Avrupa’nın kendi alanında en büyüğü olan Fuar İzmir’de düzenlediğimiz fuarlarda da değerlendiriyoruz. Sadece bu yıl sektöre yönelik olarak dört fuar düzenliyoruz. Ekim ayında FashionTech, FashionPrime ve FashionHome fuarları ile hazır giyim konfeksiyon sektörünün en büyük buluşmalarından birini yaşayacağız. Kasım ayında ise IF Wedding Fashion ile 18. kez kapılarımızı dünyaya açıyoruz” dedi.

“İzmir’i hak ettiği yere taşıyacaktır”

Sektöre destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tugay, “Bu çalışmalarla amacımız, dileğimiz sektör temsilcilerimizin ihracatlarını artırmaları, sektörün nabzını tutarak, yeniliklerden haberdar olarak dünyaya açılmaları. Sektör için gösterilen bu önemli çabalardan biri de Mimar Kemalettin Moda Merkezi. Her yıl üzerine yeni şeyler ekleyerek kente kattığınız değerler ve vizyoner çalışmalarınız için tüm dernek yöneticilerimizi kutluyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, dünya markası olma yolunda hızlı adımlar atan moda merkezimize elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız.  Esnafımızla, sanayicimizle birlikte elimizi taşın altına koymak, İzmir’i hak ettiği yere taşıyacaktır” diye konuştu.

Mutlu: Daha da sık buluşacağız

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın vizyonuyla biz bu dönem Mimar Kemalettin’i el birliğiyle hak ettiği moda merkezi konumuna getireceğiz” dedi. Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kulu ise “Eylül ayında yapacağımız ikinci geleneksel defilemizin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun katılımıyla daha renkli geçeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Tugay, defileye destek vereceklerini ifade etti. Kulu ise Başkan Tugay’a destekleri için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Bu haber 117 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yemekten böcek çıktı
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yemekten böcek çıktı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()