Başkan Turan’dan Erdal Beşikçioğlu’na ziyaret

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Ankara ziyaretleri kapsamında Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nu ziyaret etti.

27 Mayıs 2024 - 13:19

Bir dizi programlara katılmak ve görüşmeler yapmak üzere Ankara’da bulunan Başkan Mustafa Turan, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette belediyeler arasında yapılabilecek iş birliği çalışmaları değerlendirildi. Başkan Turan, nazik misafirperverliği için Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na teşekkür ederek, dünyanın en iyi 32 köyünden biri olan Birgi’ye davet etti. Başkan Beşikçioğlu da  en kısa zamanda Ödemiş’e gelmek istediğini ifade etti.

Bu haber 271 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()