Bayındır’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Bayındır’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim pazartesi günü Atatürk anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

28 Ekim 2024 - 15:00

Törene Bayındır Kaymakamı Murat Mete ve Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu’nun yanı sıra ilçe protokolü, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, gaziler, STK temsilcileri ve Bayındırlılar katıldı.

Bayındır’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, yarın Kaymakamlık Makamındaki tebrik töreni ve ardından Bayındır Şehir Stadında düzenlenecek kutlama programı ile devam edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayındır Belediyesi işbirliği ile Kızılcaova Mahallesi’nde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni de saat 14.00’de başlayacak.

Bu haber 35 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova Belediyesi’nden diyabetli öğrencilere teknolojik destek
Bornova Belediyesi’nden diyabetli öğrencilere teknolojik destek
Başkan Kınay’dan Cumhuriyet Kortejine davet
Başkan Kınay’dan Cumhuriyet Kortejine davet

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()