Bayraklı CHP'de aday olamayanların son planı Memleket Partisi

CHP'nin en fazla aday adayının olduğu ilçelerden biri olan Bayraklı'da belediye başkanı atanamayanların oluşturduğu cephe CHP'ye kaybettirmek için Memleket Partisi hamlesini devreye sokmaya çalışıyor.

17 Şubat 2024 - 18:03

Gerçek Haberci'nin haberine göre Yerel seçimlere  günler kala siyaset kulisleri daha da hareketlendi. Açıklanan belediye başkanları 20 Şubat tarihinde teslim etmeleri gereken belediye meclis üyeliği listelerine son halini vermek için çalışırken aday olmayan başkan adayları ise partisine kaybettirmek için kapalı kapılar ardında pazarlıklara devam ediyor. Aday olmak için diyaloga geçtikleri TİP'ten gerekli ilgiyi bulamayan aday adaylarının hedefinde özellikle CHP'ye karşı sert muhalefeti ile öne çıkan Muharrem İnce'nin liderliğindeki Memleket Partisi var.

 

İsmail Sarı'yı ikna etmeye çalışıyorlar

 

Aday değiştirmek için yaptığı cılız eylemler ses getirmeyen isimler bu konuda halen Bayraklı Belediye Meclis Üyesi olan İsmail Sarı'yı ikna etmek için çaba sarf ediyor. Sarı'yı ikna etmek için çalışan isimlerin seçimin tüm masraflarını karşılama sözü verdikleri de ileri sürüldü. 

 

İnce ile görüştürüldü iddiası

 

Bu arada İsmail Sarı ile görüşmelerin Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz üzerinden sürdürüldüğü ve bu süreçte Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşme yapıldığı ileri sürüldü. İddia sahipleri İnce'ni Sarı'ya Bayraklı'yı çok önemsediğini ve saha çalışmaları ile yapacağı mitinge destek vermek için en az 3 defa İzmir'e gelme sözü verdiğini de ileri sürdü.

Bu haber 408 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atıldı
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza...
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()