Belediye Başkanı Görkem Duman, pazarın nabzını tuttu

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Şirinyer Pazar Yeri’nde esnafla bir araya geldi; pazarın nabzını tuttu. Vatandaşların en büyük sıkıntısının hayat pahalılığı olduğunu belirten Belediye Başkanı Görkem Duman, “Belediye lokantamız, askıda yemek uygulamamız gibi çalışmalarımızla hemşehrilerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

03 Ekim 2024 - 10:30

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca Metrosu kapsamında yapımı süren Şirinyer durağı çalışmaları nedeniyle, hemen yanında bulunan 13 bin metrekarelik alana taşınan Şirinyer Pazar Yeri esnafı ile kahvaltıda buluştu. Buluşmada Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’a, belediyenin Zabıta Müdürlüğü çalışanları da eşlik etti. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, pazar yeri esnafına yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verirken, esnaftan gelen istek ve önerileri dinledi.

“VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”
Kahvaltının ardından pazar yerini dolaşan Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, esnafın ve vatandaşların nabzını tuttu.  Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Bugün burada vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısının hayat pahalılığı ve geçim derdi olduğunu gördük. Bu noktada, belediye lokantamız, askıda yemek uygulamamız gibi vatandaşlarımıza can suyu olan çalışmalarımızın ne denli gerekli olduğuna şahit olduk.  Derin yoksullukla mücadele eden vatandaşlarımızı bu zorlu günlerde yalnız bırakmayacağız, onlara olan desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Bu haber 33 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Fiyatları damacanayla karşılaştırmıştı: Türkiye hem internet hızında hem fiyatında sınıfta kaldı
Fiyatları damacanayla karşılaştırmıştı: Türkiye hem internet...
İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısının ardından Trump'tan ilk yorum: 'Ben başkan iken...'
İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısının ardından...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()