Bir deprem kahini daha türedi... Nedir SSGEOS... Türk basını yine üzerine atladı... Hangi bölgeleri işaret etti

Uzmanlar defalarca astroloji ve astronomi ile depremlerin ilişkisi olmadığına vurgu yapsa da deprem tahminleriyle sosyal medyada konuşulan SSGEOS, Türkiye ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Bazı illerin deprem riski altında olduğunu öne sürdü.

11 Haziran 2024 - 22:09

Tutmayan tahminlerini silen ve bu sayede kendisine tüm depremleri biliyormuş izlenimi veren Avusturyalı deprem uzmanı Frank Hoogerbeets'ın halkı yanıltan paylaşımlarının ardından yeni bir 'kahin' ortaya çıktı. SSGEOS olarak bilinen ve güneş sistemindeki geometrik hizalanmaları ve bu hizalanmaların Dünya üzerindeki etkilerini analiz ettikleri bilinen grubun, spekülatif deprem tahminleri basın kuruluşlarında ve sosyal medyada sıklıkla yer aldı.

F5haber.com'da yer alan habere göre, SSGEOS 6 Şubat'taki depremleri 3 gün önceden bildiği ileri sürülmüştü. SSGEOS yine Türkiye'de 2 bölgeye işaret etti.

6 Şubat depremini 3 gün önce tahmin ettiği öne sürülen SSGEOS; Adana, Hatay ve Orta Karadeniz'de yeni deprem beklediğini açıkladı.

HARİTAYA GÖRE NERELEDE DEPREM BEKLENİYOR

Deprem uyarısı haritasında Türkiye'de Adana, Hatay, Orta Karadeniz yer alıyor. Ayrıca deprem uyarısı Kıbrıs, Lübnan ve İsrail'i kapsadığı öne sürüldü.

 

Bu haber 454 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine Kapılarını Açtı
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine...
İzmir İtfaiyesi’nin crossfit şampiyonu hedef büyüttü
İzmir İtfaiyesi’nin crossfit şampiyonu hedef büyüttü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()