Bornova trafiğine nefes aldıracak yeni yol açıldı

Bornova Belediyesi, Karacaoğlan Mahallesi ile Kazım Dirik Mahallesi arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol yapım çalışmalarını tamamladı.

26 Eylül 2024 - 10:41

Çalışmalar kapsamında, çevre yolu viyadükleri altında yer alan ve uzun süredir kullanılmayan 6200 Sokak’taki 250 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki alternatif araç yolu ve bağlantıları yapıldı. Tek yön olarak işleyecek bu yol, Kazım Dirik Mahallesi’ne ulaşımı sağlayacak.

 

Başkan Ömer Eşki: “Güvenli ve hızlı ulaşım sağlıyoruz”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, viyadüklerin altındaki kullanılmayan ve güvenlik sorunlarına yol açan alanı yeniden düzenlediklerini belirterek, "Bu yolu açarak Kazım Dirik Mahallesi'ndeki okullar ve ticari alanlara kolay bir ulaşım sağladık. Manda Çayı üzerindeki Sarı Köprü’de asfalt serimi ve Karacaoğlan Mahallesi’ne giden yoldaki kanal çalışmaları tamamlayarak asfalt serimi yaptık. Bölge sakinleri, Bornova merkezine trafik sorunu yaşamadan ulaşabilecek" dedi.

 

Güvenlik ve peyzaj çalışmaları da tamamlandı

Eşki, yol yapım çalışmaları ile birlikte, bölgenin kötü görüntüsünü ortadan kaldıran peyzaj düzenlemeleri ve güvenlik önlemlerinin de alındığını belirtti. Başkan, bu çalışmalarla birlikte hem bölgedeki trafik sorununu çözdüklerini hem de çevreyi daha yaşanabilir hale getirdiklerini vurguladı.

 

Bu haber 89 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()