Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu'nun Anıtkabir Ziyareti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi'nin Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu, Atatürk'ün manevi mirasını derinden hissetmek, Milli Mücadele ve Cumhuriyet tarihi sürecinin önemini bir kez daha hatırlamak amacıyla ilk Anıtkabir ziyaretini gerçekleştirdi.

30 Haziran 2024 - 11:32

Ziyaret, koronun genç üyeleri için unutulmaz bir deneyim oldu. Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu'nun yıldızları, özellikle Atamızın mozolesi önünde duygulu anlar yaşadıklarını paylaştılar.

Anıtkabir ziyaretinin ardından, Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu 1. Meclis ve günümüz Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni de ziyaret etti. Bu ziyaretlerde çocuklar, Cumhuriyet tarihimizin önemli dönüm noktalarını ve demokratik sürecin gelişimini yerinde öğrenme şansı yakaladılar.

ÇYDD İzmir Şube Başkanı Onur H. Ertürkan, “Bu gezi çocukların Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e olan bağlılıklarını ve Cumhuriyet değerlerine olan inançlarını pekiştirdi. Bu önemli organizasyonda TBMM’de bizi ağırlayan İzmir Milletvekili Murat Bakan, ulaşım desteği veren Yenimahalle Belediyesi, Etimesgut Belediyesi, Keçiören Belediyesi ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm Çağdaş Yaşam dostlarına teşekkürlerimizi sunarız. Bu destekler sayesinde çocuklarımız, tarihimizle gurur duyarak, Cumhuriyetimizin geleceğine daha güçlü adımlarla yürüyeceklerdir.” dedi.

Bu haber 156 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ümit Özdağ: Sığınmacılara 'vuralım' diyenler ya ajandır, ya salak. İkisine de itibar etmeyin
Ümit Özdağ: Sığınmacılara 'vuralım' diyenler ya ajandır, ya...
Kritik İddia! Kabinede Dokunulmayacak Gözde Bakan Kim?
Kritik İddia! Kabinede Dokunulmayacak Gözde Bakan Kim?

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()