Casusluk suçlamasıyla tutuklanan Deva Partisi kurucu üyesine 20 yıl hapis talebi

Casusluk suçlamasıyla tutuklanan Deva Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Gürcan'ın 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

06 Ocak 2022 - 12:55

Ankara'da 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanan Deva Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı ve iddianame hazırlandı.

İddianamede Gürcan hakkında 20 yıla kadar hapis talep edildi. Gürcan ifadesinde, casusluk suçlamalarını kabul etmediğini, emekli olduktan askeri ve jeo-stratejik analizler yaptığını söylemişti.

Bu haber 239 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
PAKO’nun uygulamaları gezici eğitimle aktarıldı
PAKO’nun uygulamaları gezici eğitimle aktarıldı
Başkan Eşki EKAF’ın gönül sofrasında konuştu
Başkan Eşki EKAF’ın gönül sofrasında konuştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()