Çeşme Belediyesi’nden ailelere anlamlı destek: “Hoş geldin bebek seti”

Çeşme Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelere “Hoş Geldin Bebek Seti” ile destek oluyor. Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, bu özel dönemde ailelerin yanında olduklarını belirterek, “Her zaman yanınızdayız ve işlerinizi kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

26 Eylül 2024 - 13:56

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Çeşme Belediyesi vatandaşların her anında yanında olmaya devam ediyor. Ailelerin en değerli anlarına dokunmaya devam eden Çeşme Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelere “Hoş Geldin Bebek Seti” ile destek oluyor.

0-3 aylık bebeği olan anne ve babalara yönelik ailelerin ihtiyaçlarına destek olmak ve onların heyecanını paylaşmak için hazırlanan “Hoş Geldin Bebek Seti” içerisinde; bebek çantası, eldivenli alt-üst zıbın seti, battaniye, alt açma seti, bebek bezi, ıslak mendil, bebek şampuanı, emzik ve biberon gibi ihtiyaç duyulan ve özenle seçilmiş ürünler yer alıyor.

Anne ve babaların mutluluklarına ortak olmak ve ihtiyaçlarına katkı sağlamak için oluşturulan bu set ile ailelerin bebekleri için gerekli olan ürünlere kolayca ulaşmaları sağlanırken, ekonomik anlamda da önemli bir katkı sunuyor.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, Çeşme Belediyesi olarak, bebek sahibi olan ailelere destek olmak için ufak fakat önemli bir adım attıklarını belirterek, “Her ailenin mutlu bir başlangıç yapmasını ve bebeklerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını arzu ediyoruz. Amacımız, bu özel ve güzel dönemde ailelerimize destek olmaktır. Çeşme Belediye olarak, her zaman yanınızdayız ve işlerinizi kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizi 0232 729 87 29 numaralı telefon üzerinden arayarak başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Bu haber 71 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()