CHP'den Bahçeli'ye yanıt: Pabuç bırakmayacağız

CHP'li Ali Mahir Başarır partisine "Ayağınızı denk alın" diye seslenen Bahçeli'ye yanıt verdi.

01 Ekim 2024 - 16:31

CHP milletvekili Ali Mahir Başarır, bugünkü grup toplantısında gazetecileri ve CHP'yi "Ayağınızı denk alın" diyerek hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Açıkça tehdit etmiştir. Pabuç bırakmayacağız. Sert şekilde tepki vermeye devam edeceğiz." sözleriyle yanıt verdi.

 

"KATİLLERİN AVUKATI GİBİ DAVRANAN BİR PARTİ LİDERİ VAR"

Başarır SÖZCÜ TV'ye yaptığı açıklamada, "Ankara'nın göbeğinde uluorta bir akademisyen öldürülüyor. Maddi gerçeğe ulaşabileceğimiz tüm deliller karartılıyor. Mahkeme heyetinin karşısında katillerin avukatı gibi davranan, onları koruyan bir partinin lideri var. Televizyon kanalını, siyasetçileri, bu Meclis'in en büyük ikinci partisini tehdit eden lider var. Bu şartlarda maddi gerçeğin ortaya çıkmasını bekliyoruz." dedi. Başarır şu ifadeleri kullandı: 

 

-Anneyi suçluyor. İçi yanan bir anneye nasıl hadsiz diyebiliyor. Senin partinin yan kolu Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış bir isim öldürülüyor. Partin içindeki isimlerle ilgili deliller var. Sen onu karartıp anneye hakaret edeceksin, bizi tehdit edeceksin, bu olayı kapatacaksın, yapma ya. Buna izin vermeyeceğiz. Mafya kol geziyor. 

 

-Sinan Ateş davasını takip etmeye devam edeceğiz. Açıkça tehdit etmiştir. Pabuç bırakmayacağız. Sert şekilde tepki vermeye devam edeceğiz. 

Bu haber 26 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'ı kızdıracak sözler! 'Türkiye bundan dolayı düzelmiyor'
Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'ı kızdıracak sözler! 'Türkiye...
Kongreye giden DEVA Partisi'nde Ali Babacan'a rakip çıktı: 'Partiyi ayağa kaldırmak için aday oldum'
Kongreye giden DEVA Partisi'nde Ali Babacan'a rakip çıktı:...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()