CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel'in WhatsApp Hesabı Ele Geçirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Av. Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir duyuru yaparak WhatsApp hesabının kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiğini açıkladı.

19 Ağustos 2024 - 16:15

Deniz Yücel, yaptığı açıklamada, "WhatsApp hesabım maalesef kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiştir. Hesabımdan size gelen mesajların, aramaların ya da diğer iletişimlerin benden gelmediğini ve güvenli olmadığını bilmenizi isterim. Bu süre zarfında lütfen benden gelen hiçbir mesaja itibar etmeyin, linklere tıklamayın ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayın," ifadelerini kullandı.

Yücel, hesabını geri almak ve güvenliği sağlamak için gerekli adımları attığını belirterek, "Bu konuda göstereceğiniz anlayış ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim," dedi. Ayrıca, acil durumlarda kendisine ulaşmak isteyenlerin alternatif iletişim yollarını kullanmalarını rica etti.

Bu haber 884 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Başkan Mutlu’dan Mert Fırat ile Basmane turu
Başkan Mutlu’dan Mert Fırat ile Basmane turu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()