CHP İzmir İl Başkanı belli oldu!

CHP İzmir 38. Olağan İl Kongresi sonuçlandı. Sandıklardan çıkan sonuca göre seçimi mevcut CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu kazandı.

17 Eylül 2023 - 10:43

CHP İzmir 38. Olağan İl Kongresinde oy sayımı sona erdi. Sandıklardan çıkan sonuca göre seçimi mevcut CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu kazandı.

CHP İzmir İl Başkanı ve CHP İzmir İl Başkan adayı Şenol Aslanoğlu 412 oyla il başkanı oldu.

CHP İzmir İl Başkan adayı Mehmet Şakir Başak 138 oyda kaldı.
CHP İzmir İl Başkanı seçilen Şenol Aslanoğlu ilk konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli yol arkadaşlarım, iki gündür bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. CHP’nin hiçbir kongresinin kaybedeni olmaz, her zamanki gibi kongreden CHP güçlenerek çıkmıştır, kardeşlikle çıkmıştır. Yarından tezi yok, biraz önce gördüğünüz gibi el ele omuz omuza sahada olacağız. 30 ilçede ve büyükşehirde CHP’nin bayrağını bir kez daha dalgalandıracağız. Destek veren, katkı koyan, 2 gününü bizimle paylaşan tüm yoldaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu 2 günü yaratan, bütün kongreyi dizayn eden 30 ilçe başkanıma teşekkür ediyorum”

Bu haber 312 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı’da bitkisel atık yağ denetimi
Bayraklı’da bitkisel atık yağ denetimi
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()